Ingen ström? Ta med hopfällbara elcyklar

Om ni någon gång har åkt till en stuga mitt ute i ingenstans har ni säkert upplevt att strömmen bara fungerar ibland, om ens alls. Det är därför om ni som vi alltid har med en dator, även ska ta med en eller flera hopfällbara elcyklar. Med elcyklar kan man nämligen starta generatorn som ser till att det finns ström i hela stugan. Hopfällbara elcyklar är lättare att ta med sig i bilen, därför är dessa elcyklar det perfekta valet.

Det ni behöver göra är att koppla de hopfällbara elcyklarna till generatorn, och börja cykla. Efter ett tag borde generatorn ha fått tillräckligt med ström för att fungera helt själv, då kan ni gå av elcykeln och njuta av några timmar framför datorn. Så om ni vill se fotbolls-VM även om ni är mitt ute i ingenstans, ta med en eller flera hopfällbara elcyklar till stugan.

Vad ni kan tänka på innan ni börjar cykla på elcyklarna är att se till så att det inte finns någon fukt i vägg, golv eller tak. Om det finns fukt i vägg, golv eller tak finns det risk att denna fukten har spridit sig till stugans generator, och då hjälper inte cyklingen om ni så cyklade tour de France sträckor.